Aanbod

Zowel individuen als teams kunnen bij mij terecht voor coaching. In het een-op-een traject begeleid ik je bij vragen waar jij mee zit. Deze kunnen bijvoorbeeld gaan over zingeving, groot verdriet, werk, persoonlijke drijfveren en ontwikkeling of communicatie. Je leert gaandeweg het traject leiding te nemen over je leven en de keuzes te maken die bij jou passen.

Terug naar je natuur

Ik bied ook methodegerichte coaching aan, zoals Voice Dialogue en natuurcoaching. Sommige vragen lenen zich heel goed om met een bepaalde methode te onderzoeken. Het kan ook zijn dat je als coachee zelf graag kiest voor coachen in de natuur, omdat je er heel graag bent en de natuur wilt inzetten om tot inzichten te komen. Of misschien spreekt een speelse benadering jou meer aan en kun je makkelijk in de huid van jouw subpersoon, ‘een kant van jezelf’, kruipen. Dan kan Voice Dialogue jou specifiek aanspreken.

De methoden Voice Dialogue en natuurcoaching kunnen ook onderdeel zijn van het een-op-een coachingstraject.

Werken zonder stress

Voor groepen en teams bied ik het traject Van werkdruk naar werkgeluk aan. Wat heb jij nodig om gelukkig te zijn in je werk en binnen het team? En wat is de invloed van jouw persoonlijkheid op je werkgeluk? In de (team)coaching rondom werkgeluk zoeken we samen waar voor jou de balans ligt, rekening houdend met je persoonlijkheid, tussen de druk van presteren en de voldoening van het werk.

En meer…

In mijn workshops komen verschillende thema’s aan de orde en kun je kennismaken met mij en mijn manier van werken.