Dynamisch en intuïtief

De juiste
natuurlijke
instrumenten.

Ik werk met dynamische methoden. Daarmee breng ik innerlijke of fysieke beweging op gang. Dat kan zijn door je uit te nodigen letterlijk in beweging te komen. Bijvoorbeeld met natuurcoaching. Door het lichaam in beweging te brengen en uit te nodigen uit de stoel te komen, maken gedachten makkelijker plaats voor het gevoel.

Ook gebruik ik visualisaties, systemisch werken en Voice Dialogue. Deze methoden brengen innerlijke beweging tot stand. Door de beweging word je uitgenodigd op een andere manier naar jezelf te kijken.

Welke methode ik gebruik, hangt af van jouw coachvraag of leerdoel. Samen bepalen we hoe het traject eruit gaat zien, zodat dit helemaal bij jou aansluit. We maken afspraken over te behalen doelen, duur en lengte van het traject. En natuurlijk kunnen we afspraken tussentijds bijstellen als dit nodig blijkt. De kosten voor coaching worden soms (gedeeltelijk) vergoed. Lees meer over vergoeding (pdf).

Ik kijk en luister zonder oordeel naar jou en je verhaal. Alles wat we bespreken is vertrouwelijk. Mijn stijl is empathisch en rustig. Waar nodig voor het proces zal ik op een liefdevolle manier confronteren.

Als intuïtief en natuurcoach ben ik aangesloten bij Wandelcoachnetwerk Haarlem. Ik heb intervisie met Annemarie Balk, Marten Janse, Karen Stuit en Jeroen Weber.